Stald Bent Pedersen, Kommandantvej 20, 4700 Næstved - staldbentpedersen@stofanet.dk

Ridelejr (overnatning)

Altid uge 28

Ankomst søndag i uge 27, kl. 16.00


Afrejse torsdag i uge 28 kl. 16.00. Børnene rider opvisning for forældrene kl. 15.00 Derefter skal der siges farvel til ponyerne og vennerne. Afrejse ca. kl. 16.00.


Denne ridelejr er primært for børn i aldersgruppen 10-17 år, som er fortrolige med ponyen i alle tre gangarter. Ridelejr hos os betyder ferie, masser af ridning, hygge med ponyerne, leg og ikke mindst hyggelig og dejlig samvær med hinanden.  


I løbet af ugen vil børnene opleve livet med ponyer med alt hvad det indebærer lige fra morgen udmugning, ridning, strigling, fletning, pudse sadler og hovedtøj, aftenfodring m.m.


Der rides to gange om dagen. Her vil børnene blive præsenteret for forskellige discipliner indenfor ridesporten bl.a. dressur, ridebanespringning, terræn og ponygames og så vil der selvfølgelig være overraskelser ind i mellem og måske bliver der også plads til en lille udflugt med ponyerne.    
Der skal også være plads til andet end ridning. Hvis vejret er til det holder vi en fri eftermiddag fra ponyerne og tager en badetur til Karrebæksminde.


Vi satser på at holde aftenhygge ved bålet et par gange i løbet af ugen, hvis vejret er med os.
Undervisningen vil berider Bent Pedersen og dressurrytter Louise Lauesgaard hovedsageligt stå for. Børnene vil få et indblik i hvad der kræves af en rytter hvis man med tiden skal ud at ride de store stævner og der vil være spændende indlæg og indlæring i løbet af ugen.
Vi sover i rytterstuen (det gamle smedieværksted, hvor hestene fik nye sko på i gardehusarenes tid. Der skal medbringes luftmadras og sovepose.


Der vil være mulighed for at tage egen pony med, men i et begrænset omfang.

                    
TILMELDING


Tilmeldingen: sker efter først til mølle princippet og skal ske pr. mail til staldbentpedersen@stofanet.dk mærket Ridelejr uge 28. I mailen oplyses barnets fulde navn, adresse, alder og telefonnummer.


Pris: incl. ridning, overnatning og fuld forplejning 2.160,- + moms i alt 2.700,- kr.


Indbetaling: Der udsendes en faktura pr. mail ca. 1½ måned før afholdelse og pladsen er ikke endeligt reserveret før betalingen er modtaget på følgende konto -  Reg. nr.: 0612 Kontonr.: 0010420938.


Afmeldingsregel: Ved afmelding betales et gebyr på 500,-  og fuld pris ved afmeldelse indenfor 3 uger før afholdelse af ridelejr.For yderligere oplysninger kan Louise Lauesgaard kontaktes pr. mail: staldbentpedersen@stofanet.dk eller telefon 25852591. Der ud over kan Kirsten Hansen (underviser i rideskolen) kontaktes pr. mail kasernensrideskole@live.dk eller pr. telefon 53576809 i dagene mandag, tirsdag og torsdag mellem kl. 12.00 og 13.00.


 

Mange hestevrinsk fra

 

www.staldbentpedersen.dk                                                               

Kommandantvej 20

4700 Næstved

 


Powered by CMSimple - CMSimple Legal Notices - Login