Stald Bent Pedersen, Kommandantvej 20, 4700 Næstved - staldbentpedersen@stofanet.dk

Ponyrideskolen - Næstved Sportsrideklub

   

Kære ryttere og forældre     

På vegne af Næstved Sportsrideklub og Stald Bent Pedersen vil vi alle byde jer velkommen. Vi håber og ser frem til, at I får mange gode oplevelser på og med ponyerne på rideskolen.

Vi vil bestræbe os på, at lave arrangementer, såsom hyggedage, herunder videoaftener, mini- og klubstævner, ryttermærkeundervisning, ridelejr, mini-militarystævner, skovture og forhåbentlig mange andre sjove arrangementer.

Kontortid – tlf. 53 57 68 09 - kontaktperson Kirsten Hansen

Mandag, Tirsdag, Torsdag og Fredag kl. 12.00 - 13.00

eller mail til kasernensrideskole@live.dk

Her er der mulighed for alt forespørgsel vedr. undervisning, hold, tilmelding, ros, ris mv.

Alt henvendelse vedr. klub-modul skal ske til info@nspr.dk. I kan læse mere om rideskolen på klubbens hjemmeside  www.nspr.klub-modul.dk

Undervisning på ponyhold

Mandag, tirsdag, torsdag, fredag, lørdag, i tidsrummet fra kl. 16.00 – 19.00 på hverdage og lørdag fra kl.  9.00 - 12.00. Der er undervisning på alle niveauer.

Mandag: Kirsten Hansen

Tirsdag: Kirsten Hansen

Torsdag: Kirsten Hansen

Fredag: Kirsten Hansen - Jacqueline Kring Hansen, springning

Lørdag: Kirsten Hansen - en gang i måneden vil Janni Jacobsen være fast afløser.

Springhold, fredag: Jacqueline Kring Hansen står for springundervisningen. Jacqueline er en super hjælp i springningen og har masser af erfaring med konkurrenceridning på forskellige niveauer. Både med pony og hest. Jacqueline vil bruge sin undervisning om onsdagen ved Bent Pedersen til, at kopier over til springundervisningen om fredagen. Dermed bliver børnene godt rustet til evt. at skulle ride hos Bent på et senere tidspunkt.

Begynder-springning: Som noget nyt startes et begynder springhold op, hver fredag kl. 16.45 - 17.30. Dvs. for begyndere, som aldrig har sprunget før eller kun har snuset lidt til disciplinen i hold-dressur timerne ved Kirsten.

Ring til kontoret og hør nærmere herom

Afløser på holdene er følgende: Nanna Kristensen og Janni Jakobsen (dressur). Bent Pedersen vil være afløser på springholdene

Hvis man gerne vil ride med på et springhold, stilles der krav om, at rytteren minimum skal ride på et dressurhold på rideskolen eller at rytteren får privatundervisning i dressur en gang ugentlig. 

Specielt for begyndere, men også for de andre rideskolehold

Der vil være altid være hjælp i ponystalden til op- og afsadling af ponyen.

Priser for holdridning - læs mere herom på klubbens hjemmeside www.nspr.klub-modul.dk

 • Forældre-trækhold: (½ times varighed)
 • Trækhold med hjælper: (½ times varighed)
 • Begynderhold: (45 minutters varighed)
 • Alm. ridehold: (60 minutters varighed)
 • Begynder springhold: (45 minutters varighed) - max 6 ryttere på et hold
 • Øvet springhold: (45 minutters varighed) - max 6 ryttere på et hold

Der er ikke undervisning på helligdage og i efterårsferien (uge 42). Der er undervisning i vinterferien (uge 7)

Juli måned er undervisnings-/ og betalingsfri måned.

Privatundervisning på rideskolepony

½ times privatundervisning v/berider Bent Pedersen: kr. 300,00 incl. ponyleje - telefon 26846809

½ times privatundervisning v/ponyunderviser Kirsten Hansen: kr. 260,00 incl. ponyleje - kontakt venligst Kirsten Hansen herom

1 time privatundervisning v/ponyunderviser Kirsten Hansen: kr. 360,00 incl. ponyleje og hjælp/undervisning i opsadling og afsadling.

Leje af pony (1 time)

Der er mulighed for at leje en rideskolepony for 200 kr. for en time om søndagen. Dog kun på de ponyer, som ikke er i søndagspart (udover den 1 times leje er der tid til at strigle og alm. pleje af ponyen).

OBS: alt undervisning bliver opkrævet via klubbens klubmodul (www.nspr.klub-modul.dk)

Informationsmøder

Der vil blive afholdt informationsmøder efter behov v/træner Kirsten Hansen. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål og få information om fremtidige arrangementer. Kirsten Hansen vil orienterere herom via mail

Regler og vigtige oplysninger for hold- og partryttere

 1. Alle ryttere som får undervisning eller rider på Kasernen skal være medlem af Næstved Sportsrideklub. Det koster 400,00 kr pr. år for ryttere til og med 18 år og 500,00 kr pr. år for ryttere over 18 år.

 1. Indmeldelse skal ske skriftligt. Børn under 18 år skal indmeldes af forældre/værge. Kontakt venligst Kirsten Hansen herom - telefon 53576909.

 1. Udmeldelse skal ske skriftligt til mail: kasernensrideskole@live.dk med en måneds varsel til den 1. i en måned. Forudbetalt klubkontingent refunderes ikke.

 1. Hold tilmeldes vi klub-modul på følgnede hjemmeside: www.nspr.klub-modul.dk Ikke redne timer kan ikke fratrækkes.

 1. Ridehjelm er obligatorisk for alle rideskole- og partryttere, både under op- og afsadling i stalden og når der rides. Ridehjelm kan lånes af rideskolen.

 1. Alle ryttere under 18 år anbefales at anvende sikkerhedsvest når de får undervisning. Har man ikke selv en sikkerhedsvest, kan den lånes af rideskolen. Der vil ved forskellige lejligheder blive påkrævet at rytterne skal have sikkerhedsvest på. F.eks. ved undervisning i springning, ridning i skoven og forskellige ponygames

 1. Da alle skal have en god oplevelse med ridningen forventer vi, at alle behandler hinanden pænt og taler pænt til hinanden.

 1. Al ophold og ridning på rideskolen er på eget ansvar. Det anbefales alle at tegne en fritidsulykkesforsikring som dækker ridning.

 1. Rideskoleundervisning foregår på den banehalvdel som ligger ned mod ponystalden.
 2. Der er rygning forbudt indendørs i stalde, ridehal, rytterstue m.m.
 3. Der må ikke rides i skoven/terræn uden sadel.

 


Powered by CMSimple - CMSimple Legal Notices - Login