Stald Bent Pedersen, Kommandantvej 20, 4700 Næstved - staldbentpedersen@stofanet.dk

Mini-Ridelejr

 

Altid uge 27


1. HOLD: Mandag - tirsdag og onsdag (ingen overnatning).

Hvis de første 3 dage bliver fyldt op, fortsætter vi med et nyt hold i dagene

2. HOLD: Torsdag - fredag og lørdag (ingen overnatning)


Ved afvikling af 2 hold, skal man være opmærksom på, at børnene vil blive inddelt efter niveau. De 3 første dage vil være for de mere øvede og de sidste 3 dage for trækkere og nybegyndere. Kirsten Hansen står for fordelingen.


Ridelejren henvender sig primært til ryttere i alderen 5 – 14 år, som går på trækhold, nyere begyndere og let øvet hold. Det vil selvfølgelig også være muligt, at deltage på ridelejren hvis man er øvet rytter og ikke ønsker at sove ude - som på den ”store” ridelejr ugen efter, som henvender sig til de lidt større og øvede ryttere. Det handler mest af alt om, at man har lyst til at være med. Hvis du er i tvivl, så tag gerne en snak med Kirsten Hansen (pony-underviser).


Der vil være mulighed for at tage egen pony med, dog i et begrænset omfang. Dette skal aftales med Kirsten Hansen (underviser)


Ankomst kl. 10.00 hver dag
Afhentning kl. 18.45
Afslutning og hjem kl. 19.00


Ridelejr hos os betyder ferie, masser af ridning, hygge med ponyerne, leg og ikke mindst hyggelig og dejlig samvær med hinanden.


Der lægges vægt på, at børnene kommer til at lære en masse om ponyen og samtidig med bliver fortrolige i omgangen med dem. Børnene vil blive præsenteret for hvad det vil sige, at have sin egen pony og hvad det vil indebære lige fra pasning af pony til udstyr. Der rides 2 gange om dagen, enten på ridebanen eller i skoven.


Vi starter dagen med lidt frugt og information om hvad der skal ske i løbet af dagen og derefter går vi i ponystalden.


Efter formiddagens aktiviteter og fodring af ponyer, skal vi selvfølgelig også have frokost.
Når vi alle er kommet til kræfterne og hygget os lidt, sadler vi ponyerne igen og tager endnu en ridetur.


Til sidst slutter vi af med en gang god aftensmad. Og så er det hjem i seng, så vi er klar til næste dag.

 

TILMELDING


Tilmelding sker efter først til mølle princippet og skal ske pr. mail til staldbentpedersen@stofanet.dk mærket Mini-ridelejr. I mailen oplyses barnets fulde navn, adresse, alder og telefonnummer.


Pris incl. ridning og forplejning 1.100,- + moms i alt 1.375,00 kr.


Indbetaling: Der udsendes en faktura pr. mail ca. 1½ måned før afholdelsen og der indbetales til følgende konto:  Reg. nr.: 0612 Kontonr.: 0010420938. Vigtigt, at der oplyses ”navn på rytter og mærket MINI-RIDELEJR


Afmeldingsregel: Ved afmelding betales et gebyr på 375,-  og fuld pris ved afmeldelse indenfor 3 uger før afholdelse af ridelejr


For yderligere oplysninger kan Kirsten Hansen kontaktes hver mandag, tirsdag og torsdag mellem kl. 12.00 – 13.00 på telefon 53576809 eller pr. mail kasernensrideskole@live.dk   

 

Hestevrinsk fra              
        
www.staldbentpedersen.dk               
Kommandantvej 20
4700 Næstved

 

 

 


Powered by CMSimple - CMSimple Legal Notices - Login