Stald Bent Pedersen, Kommandantvej 20, 4700 Næstved - staldbentpedersen@stofanet.dk

Forretning

Stald Bent Pedersen kan på nuværende tidspunkt have opstaldet i alt 36 heste/ponyer i store lyse stalde. Derudover er der en ponyrideskole, hvor der er opstaldet i alt 16 ponyer. Ponyrideskolen ligger, som en del for sig selv på ridecenteret.

Vi har stor erfaring med ridning af ungheste, ridning på konkurrenceplan, videre uddannelse af heste/ponyer og kan tilbyde en god og professionel hjælp. Alle heste/ponyer bliver behandet godt og bliver redet efter behov, og uddannelsesmæssigt får hesten/ponyen den tid og støtte den skal bruge, til at udvikle og uddanne sig. Vi tager heste ind til klargøring af championater, stævner og ridning.

Jeg selv (Bent Pedersen) giver privatundervisningstimer i både dressur og spring (pony/hest). Der ud over underviser jeg i millitary. I ponyrideskolen har jeg ansat en kvalificeret underviser, som har masser af års erfaring inden for holdundervisning og kvadrille-ridning. Vandt DM i 2013, med et rideskolehold.

Ring og hør nærmere, hvad vi kan tilbyde for netop dig og din hest. Henvendelse kan ske til berider Bent Pedersen, telefon 26846809

Jeg afholder kurser på stedet og tager også ud og afholder kurser i både dressur og spring

Faciliteterne på ridecenteret

  • 19,5 x 80 m ridehal
  • 2 stalde i forlængelse af hinanden, med store bokse
  • 1 stald i forlængelse af ridehallen med 4 store bokse
  • 1 stald til ponyrideskolen i forlængelse af ridehallen. Stalden rummer på nuværende tidspunkt 14 elevponyer
  • Udendørs grusbane på ? som er opdelt som springbane og dressurbane. Derudover er der en dressurbane og en stor græs springbane
  • Masser af folde rund om hele ridecenteret.
  • Der er skov lige op af ridecenteret - dog kræves der skovkort for at ride i skoven

 


Powered by CMSimple - CMSimple Legal Notices - Login